Nye medarbejdere hos Worksystems

Monday, May 6, 2019

Per 1. maj startede Kasper Jakobsen som frontend-udvikler. Kasper har netop lagt sidste hånd på sin Ph.d.-afhandling i interaktionsdesign ved Institut for Datalogi ved Aarhus Universitet og er nu top motiveret til at omsætte sin store teoretiske viden til løsninger, folk skal bruge i deres hverdag. Vi har stykket et program sammen til Kasper, så han på en effektiv og systematisk måde lærer teknologierne at kende, inden han for alvor skal igang med at hjælpe med udviklingen af vores løsninger.

”Jeg har, siden Worksystems tilbød mig jobbet som udvikler, glædet mig til at komme i gang. Worksystems er en ambitiøs opstartsvirksomhed, og de korte kommunikationsveje gør, at jeg både får et indblik i, hvad det vil sige at starte en virksomhed op, og jeg får mulighed for at påvirke virksomhedens udvikling”.
Kasper Jakobsen, nyansat udvikler

Ultimo januar startede Frederikke Olsen som deltidsbogholder hos Worksystems. Frederikke studerer til daglig økonomi på Aarhus Universitet for at blive revisor. Hun ser det studierelevante arbejde som en god mulighed for at få et indblik i de forskellige aspekter af økonomien i en opstartsvirksomhed.

”I Worksystems er vi glade for intelligente og nysgerrige kollegaer, der tager ansvar for deres opgaver og virksomhedens udvikling - og som har potentialet til at blive blandt de bedste indenfor deres felt”.
Søren Fredslund Andersen, direktør Worksystems ApS

Se vores nyheder og baggrundsviden

Nyheder