'Reportify for Weld Projects' i gang med beta-test

Friday, October 25, 2019

'Reportify for Weld Projects' er et helt nyt IT-værktøj til at få overblik over svejsedokumentationen via et lager i skyen og generere en digital svejsekvalitetsrapport i pdf-format.

Gennem de seneste uger er Reportify Weld blevet testet af udvalgte brugere og feedbacken har været positiv. Systemet er let at gå til, og det er nemt at oprette en svejsekvalitetsrapport. Testene har naturligvis også afsløret nogle fejl og mangler, som vi nu har rettet. Derudover indsamler vi ønsker til forbedringer og nye features, så Reportify kan det, det skal og helst ikke så meget mere.

Brugen af Reportify følger 3 enkle trin:

1. Opret svejseprojekter og vælg mellem forskellige skabeloner alt efter dokumentationskravene til det pågældende projekt.

2. Upload filer og arrangere dem på en let og overskuelig måde. Man kan også ændre navngivningen af en fil til et sigende navn, hvis det f.eks. er et billede fra et digitalkamera, eller udelade afsnit, som ikke skal med i svejsekvalitetsrapporten. Thumbnails fra forsiden af det uploadede dokument eller billede giver et hurtigt overblik over om al dokumentation er til stede.

3. Generere en svejsekvalitetsrapport i pdf-format med forside, indholdsfortegnelse, sidetal og bogmærker. Rapporten kan sendes til kunden, 3. part. eller arkiveres lokalt i f.eks. ERP-systemet.

Har du lyst til at prøve Reportify Weld, kan du komme i gang her

Er du allerede bruger kan du logge på via https://reportify.worksystems.dk

Se vores nyheder og baggrundsviden

Nyheder